Få udført diverse renseopgaver og rengøring af domiciler

Hos Anders Andersens Rengøring står de altid for rengøring af domiciler – en opgave, der tages seriøst. Der tilbydes også et væld af renseopgaver til erhverv, du kan læse meget mere om online.

Anders Andersens Rengøring

En førende erhvervs specialist, der står for rengøring af domiciler

Har du brug for en samarbejdspartner, der kan hjælpe med rengøring af domiciler? Mange moderne virksomheder har store domiciler, som kræver lidt af hvert ift. rengøring. På aaren.dk kan du bestille rengøring af domiciler, uanset om der er tale om en lille eller stor virksomhed. Der tages vare på alt fra receptionen til mødelokalerne og naturligvis toiletter og evt. kantine. Få en skræddersyet løsning efter jeres behov. Anders Andersens Rengøring er ekspert i erhvervsrengøring, og de har mange erfaringer med rengøring af domiciler rundt omkring i Danmark. Få hjælp til den daglige rengøring, og få mere plads til de ting, der virkelig har værdi for firmaet eller organisationen. Bemærk, at Anders Andersens Rengøring har specielle kompetencer inden for opgaver, der kræver en særlig hånd som fx plejebehandling af de dyre trægulve.

Anders Andersens Rengøring tilbyder flere typer af renseopgaver

Der tages hånd om flere typer af renseopgaver, som du kan læse meget mere om på aaren.dk. Find fx mere info om pletrens, damprens og vaskeriydelser. Få de polstrede stole til at blive helt rene og klare med en omgang damprensning. Gulvtæpper kan med fordel pletrenses efter firmajulefrokosten eller blot det daglige uheld. De små detaljer tæller på kontoret, og derfor er det værdifuldt at lade en erfaren partner som Anders Andersens Rengøring stå for renseopgaver. Slip for at tænke på rengøring af viskestykker og duge eller at lægge dem på plads igen. Det hele er en fast rutine for Anders Andersens Rengøring, der tilbyder alt i erhvervsrengøring til en pris, alle firmaer kan være med på.

Hos Anders Andersens Rengøring er de kompetente inden for mange forskellige renseopgaver. De står også for rengøring af domiciler i dagligdagen. Se en komplet liste over deres services inde på aaren.dk.